Erin Nellen

Erin Nellen is in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Avans Hogeschool in Breda. Zij kon niet wachten om na vier jaar studeren aan het werk te gaan. In September 2019 is zij dan ook vol enthousiasme aan de slag gegaan als fysiotherapeut.

Gedurende de opleiding tot fysiotherapeut heeft Erin met veel verschillende patientgroepen gewerkt, van jong tot oud. Tijdens de opleiding heeft zij de meest recente ontwikkelingen meegekregen.

Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij Trudy Horden, Natascha Mars en Niels Hagen. Dit heeft haar kennis en praktijkvaardigheden vergroot. Door haar stageperiode bij NH, komt haar gedachtengang en de manier van werken/behandelen overheen met het team van NH.

Erin heeft veel affiniteit met sport, zij hockeyt sinds jongs af aan. Met haar affiniteit voor sport heeft zij altijd de droom gehad om in een sportpraktijk te werken. Zij wil zich hier in de toekomst graag in specialiseren.

Erin is vanaf augustus 2020 werknemer van NH Fysiotherapie. Doordat zij op de opleiding de meest recente ontwikkelingen heeft meegekregen en doordat zij een grote affiniteit heeft met sport is zij een aanvulling voor het team.

Buiten haar werkzaamheden bij NH zet Erin zich jaarlijks in voor de Roparun, zij fungeert daar ieder jaar als fysiotherapeut. Met als doel het voorkomen en behandelen van blessures en het motiveren/ondersteunen van het roparunteam.

Bijzondere interesse, kennis en werkervaring op het gebied van:

  • Behandeling van alle sportblessures (o.a. hockey)
  • Orthopedische revalidatie (o.a. totale knieprothese , totale heupprothese, kruisbandrevalidatie)
  • Behandeling van heup/knie artrose
  • Behandeling van nekklachten
  • Behandeling van rugklachten