Turnsport

Turnsport

In onze praktijk zien we veel sporters uit de turnsport. Sinds 2003 heb ik een intensieve samenwerking met turnvereniging O&O uit Zwijndrecht waar mijn passie voor de turnsport is ontstaan.

In 2005 ben ik met nationale wedstrijdbegeleiding gestart en in 2007 vanuit de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) onderdeel geworden van het NL mannen Team. Sindsdien heb ik vele Worldcups (dames/heren), EK’s en WK’s mogen begeleiden.

Van 2009 tot 2017 ben ik werkzaam geweest op het CTO Eindhoven/den Bosch waar ik 2 maal per week onze nationale sporters (turnen/trampoline) heb behandeld.

Mijn hoogtepunt tot nu toe zijn de Olympische Spelen geweest in Londen. Ik heb hier Céline van Gerner, Epke Zonderland (turnen), Bas Verwijlen (schermen) en Rea Lenders (trampoline) mogen begeleiden namens het NOC*NSF. Een waanzinnig evenement en de GOUDEN medaille van Epke maakte het helemaal onvergetelijk. In 2016 ben ik namens de KNGU en het NOC*NSF met het mannen turnteam mee geweest naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De mannen hadden zich voor het eerst in de geschiedenis als team weten te plaatsten op de spelen. Ook een hele MOOIE ervaring.

Al vele jaren ervaring dus in deze mooie sport!